De Woningzoeker

Sociale huurwoningen via De Woningzoeker worden gegeven naar het aantal punten. Wie de meeste punten heeft, krijgt een woning aangeboden. Het is dus slim steeds ingeschreven te blijven staan. Iedere dag komt er een punt bij. Dus LET GOED OP dat je de jaarlijkse betaling op tijd doet om uitschrijven te voorkomen! Je opgebouwde punten komen anders te vervallen. Hieronder twee tips:

* maak een herinnering aan of plan vast een opdracht in bij je bank voor de betaling 

* Geef je voorkeuren op en zorg dat je de mails van het aanbod altijd leest! er kan zomaar een tussen zitten waar niemand (of weinig) op reageert en jij dus wel!

Heb je genoeg punten en krijg je een woning? Dan moet er nog een aantal documenten aangeleverd worden. Denk aan: loonstrook, verklaring dat er geen huurproblemen zijn, identiteitspapieren etc. In de spelregels op hun site wordt uitleg gegeven. 

Een uitzondering is de SPOEDWONING. Om daarvoor in aanmerking te komen is het nodig al minimaal één jaar in Kampen of omgeving te wonen.

Tip voor een spoedwoning krijgen: Het systeem werkt via loting. Reageer dus zo vaak mogelijk. Hoe vaker reageren, hoe meer kans dat je als lot getrokken wordt.


Vrije verhuur / Particuliere sector

INFORMATIE VOLGT BINNENKORT

.