KLEDING

Op het gebied van kleding zijn er veel mogelijkheden om een oplossing te vinden. We noemen de volgende organisaties waar kleding (en veel meer) te vinden is. Tip van Patricia: "wees trots op jezelf, jij mag er zijn. Krijg je kleding of iets anders en het past niet of is afgedragen? Geef het door of lever dat ergens in. Dat betekent niet dat jij ondankbaar bent. Het betekent dat je jezelf waard genoeg vind er goed uit te zien. En dat ben je ook!"

Weggeefschuur

Bij de weggeefschuur kun je gratis winkelen voor kleding, speelgoed en veel andere dingen. Er geld wel een max. aan wat je mag meenemen per gezinslid. Het adres.

Zandbergstraat 1P in IJsselmuiden

Weggeefhoek

Op facebook heb je de Wegeefhoek Kampen. Daar kun je lid van worden en een oproepje plaatsen voor kleding en andere dingen. Ook kun je reageren op aangeboden spullen. Vaak gaat het dan via loting.

Waypoint

Naast persoonlijke hulp heeft Waypoint ook een kledingwinkel waar je goedkoop kleding kunt kopen. Ook nemen ze de tijd voor je met een kopje koffie. Het adres is:

Oudestraat 136
di.-za van 10.00-17.00

De Kleine Beurs

Bij stichting de kleine beurs kun je spotgoedkoop kleding, maar ook meubels en andere spullen kopen. Tip: hier kan je ook slagen voor een kadotje voor iemand. Het adres.

Energiestraat, 31
Kampen ma-vr 9.00-17.00

Leger des Heils

Op verschillende dagen is het Leger des Heils Kledingwinkel open. voordelig en goede kleding te kopen. Ook ben je welkom voor een kop koffie en kunnen ze je met veel andere dingen helpen.

Bovennieuwstraat 33-35 Kampen

En meer...

Er zijn verschillende kringloopwinkels. De bekendste is in aan de Trekvaart 33 in IJselmuiden.

Kijk ook via je vrienden of via oudere vriendjes van je kinderen. Vaak vinden mensen het juist handig als ze jou een zak kleding kunnen geven.