Organisaties

Hier vind je een lijst met organisaties in volgorde van belangrijkheid. Wonen, voeding en kleding is de basis. Als dat goed geregeld is heb je zekerheid nodig zoals afspraken met je werkgever of uitkeringsinstantie(s) Je moet weten waar je vanuit kan gaan en recht op hebt. Dit vind je onder Recht.

Als je dus een dak boven je hoofd hebt, kleding & eten en je weet wat er elke maand binnenkomt is de volgende stap je Zorg & welzijn en dat het goed gaat met je kinderen. Je vind hier zaken als tips om goed voor jezelf te zorgen met weinig geld, (gratis) huishoudelijke ondersteuning etc. Voor je kinderen is het belangrijk op een sport te kunnen en mee te kunnen doen bij schoolactiviteiten. Maar ook tips bij opvoeden is soms handig. Want geldzorgen maakt ook opvoeden soms lastig.

En tot slot leuke tips! Je basis is in orde en je komt dan toe aan tijd voor leuke dingen. Er zijn genoeg manieren om gratis of voor weinig geld te ontspannen, nieuwe dingen te leren en mensen te leren kennen. We helpen je vast op weg.